S’obre el nou carril bici de la travessera de les Corts

Ja han finalitzat les obres del nou tram de carril bici a la travessera de les Corts, entre la Gran Via de Carles III i el carrer de Joan Güell, al districte de les Corts. El nou tram de carril és bidireccional, se situa a la calçada costat mar de la via i compta amb senyalització específica i semaforització per a ciclistes. Està segregat del trànsit, en alguns trams amb peces separadores i en d’altres en illetes-refugi situades entre el carril bici i el carril de circulació.

..
24/04/2024 - 13:24 h

Amb el nou de carril bici, aquest tram de la travessera de les Corts en el seu costat mar queda amb un carril de serveis i amb un carril de circulació en sentit Besòs. Al costat muntanya hi ha dos carrils de circulació en sentit Llobregat, un carril de bus taxi i un cordó de serveis.

El carril permet afegir un nou itinerari ciclista a la ciutat que, en el futur, es preveu que connecti amb el nou tram de carril bici que ha de finançar el F.C. Barcelona a la travessera de les Corts, entre la Gran Via de Carles III i la Riera Blanca, en el marc de les obres de remodelació de l’Spotify Camp Nou. En sentit Besòs, es preveu ampliar el carril bici des del carrer de Joan Güell fins al carrer de Numància, per aconseguir una nova connexió Besòs-Llobregat al districte de les Corts.