Pavimentació del túnel de la plaça d'Espanya

13/08/2019 - 13:07

Obres. Aquest cap de setmana, 17 i 18 d'agost, el túnel sota la plaça d'Espanya estarà tancat a la circulació. Tot el trànsit es desviarà per la superfície.

Els dies 17 i 18 d'agost es duen a terme les obres de millora del paviment del túnel de la plaça d'Espanya. Per aquest motiu, l'accés es veurà afectat per un tall de trànsit.

Durant tot el cap de setmana, els vehicles que hi arribin pel tronc central de la Gran Via (costat Llobregat mar, en sentit Besòs) es desviaran cap al lateral a l’altura del carrer de Sant Germà. Per continuar cap al centre de la ciutat, aquests vehicles creuaran la plaça d’Espanya per la superfície i es tornaran a incorporar des del lateral cap al tronc central de la Gran Via un cop passada la plaça. En aquell punt, el carril bus romandrà anul·lat per facilitar aquesta incorporació.

Així mateix, dissabte 17 d’agost, el carrer de Llançà (entre la Gran Via i el carrer de la Diputació) també quedarà tallat, així com un dels accessos al pàrquing del Centre Comercial Las Arenas, que està ubicat en aquest carrer.