Tall per manifestació el 12 d'octubre

09/10/2019 - 18:29

Montjuïc. Dissabte 12 entre les 11 i les 15 h hi haurà un tall de circulació a la plaça d'Espanya, l'avinguda de la Reina Maria Cristina, l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia i la plaça de Sant Jordi.

Dissabte 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, entre les 11 i les 15 h hi haurà un tall de circulació a la plaça d'Espanya, l'avinguda de la Reina Maria Cristina, l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia i la plaça de Sant Jordi. En aquest horari, es prohibeix la circulació de vehicles a les vies afectades pel recorregut de la manifestació.

La marxa està convocada a les 11 h a la plaça d’Espanya i es preveu que vagi pujant a Montjuïc, fins a la plaça de Sant Jordi, a partir d’aquesta hora. En funció de la mobilitat general de la manifestació i/o concentració, s’hi aniran aplicant progressivament les mesures de desviaments i regulació previstes.

En total, el recorregut afectat comença a la plaça d’Espanya i continua per l’avinguda de la Reina Maria Cristina i la de Francesc Ferrer i Guàrdia fins a la plaça de Sant Jordi, que podria estar tallada fins a les 15 h.