Torna el 'Barcelona Christmas Tour'!

03/12/2021 - 08:05

Nadal. Aquest Nadal podeu tornar a recorrer en bus els espais i carrers especialment decorats i il·luminats com la plaça Catalunya, Aragó i Gran Via, que estrenen nou model de llums.

El Barcelona Christmas Tour torna amb dues rutes diàries ampliades i viatges tots el dies de la setmana, fins al 2 de gener del 2022. No oferirà servei el dia de Nadal, 25 de desembre, i el primer dia de l'any, 1 de gener.

L’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Turisme de Barcelona tornen a posar en circulació per aquest Nadal el Barcelona Christmas Tour, que ofereix una ruta nocturna en autobús de dos pisos per descobrir els indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca.

El Barcelona Christmas Tour realitza sortides tots els dies de la setmana, i enguany el servei s’ofereix del 26 de novembre al 2 de gener en dos torns: a les 18 hores i a les 20 hores (excepte el 25 de desembre i l’1 de gener), des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (costat Besòs, davant d’El Corte Inglés).

Recorregut pels llocs més emblemàtics de la ciutat

El circuit del Barcelona Christmas Tour consta d’un recorregut pels grans carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per aquestes festes.

Destaquen enguany la plaça Catalunya, gran via de les Corts Catalanes i el carrer Aragó, que estrenen el nou model d’enllumenat de la ciutat amb disseny de l’Estudi Antoni Arola.

La ruta, de 90 minuts de durada, recorre també altres vies del centre com el passeig de Gràcia, la Catedral, i edificis il·luminats com La Pedrera, la Casa Batlló, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, la torre Glòries o l’Arc de Triomf, sense oblidar les fires de Nadal de Santa Llúcia i la Sagrada Família.

A dins del bus, els usuaris disposaran d’explicacions en directe de l’equip de guies, en català, castellà i anglès, i també hi haurà una ambientació musical amb una playlist de cançons nadalenques.

El preu del bitllet és de 15 euros per als adults i de 10 euros pels més petits, d’entre 4 i 12 anys.

Aquest és el tercer any d’aquest circuit especial del Barcelona Bus Turístic, que ha estat tot un èxit de públic en les edicions anteriors.

Més informació