Tota la informació del transport públic en temps real a l’SMOU

25/07/2022 - 17:53

Mobilitat i transports. L’aplicació de serveis de mobilitat personal també incorporarà un recomanador de rutes.

L’aplicació mòbil SMOU actualitza les funcionalitats i incorpora un espai per consultar els horaris, les parades i les estacions de metro, bus, Tram, FGC i Rodalies de Catalunya. Aquesta novetat permetrà que les persones usuàries puguin planificar millor els desplaçaments per Barcelona i l’àrea metropolitana.

A més d’incorporar la informació del transport públic en temps real, al mes de setembre s’estrenarà “Rutes”, la nova funcionalitat que permetrà buscar diferents recorreguts per anar d’un lloc a un altre amb el transport escollit, ja sigui transport públic, vehicle privat, Bicing o a peu. Per utilitzar el recomanador de rutes només caldrà que l’usuari o usuària seleccioni el mitjà de transport desitjat i els punts d’origen i de destí. L’aplicació mostrarà les diferents opcions d’itinerari amb la distància i el temps de cada recorregut. Si el desplaçament és amb moto o amb cotxe d’ús privat, també es facilitaran les opcions d’estacionament disponibles.

L’aplicació SMOU aplega actualment més de 600.000 persones usuàries i 1,5 milions d’operacions mensuals, en una plataforma única que connecta tots els mitjans de transport de Barcelona i l’àrea metropolitana.