Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2019

23/10/2019 - 13:10

Mobilitat. En marxa el dispositiu de reforç del servei de diverses línies d'autobús que es mantindrà fins al 3 de novembre.

Amb motiu de la proximitat de la festivitat de Tots Sants, TMB reforça el servei de les línies regulars d'autobusos que comuniquen amb els cementiris.

Com ja és habitual quan s’aproxima la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics per desplaçar-se als cementiris de la ciutat.

Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de les línies d’autobús 21, 102, 103, 104 i 107, que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris. El dispositiu estarà en marxa des de dilluns 21 d’octubre fins diumenge 3 de novembre.

En aquest sentit, es reforçarà amb més vehicles totes les línies esmentades, amb la següent planificació:

    • Línia 102 (Pl. Eivissa – Cementiri de Collserola): a partir del 28 d’octubre
    • Línia 21 (Paral·lel – El Prat): a partir del 27 d’octubre
    • Línia 104 (Fabra i Puig – Cementiri de Collserola): a partir del 28 d’octubre
    • Línia 103 (Montcada i Reixac – Cementiri de Collserola): a partir del 29 d’octubre.
    • La línia 107 (la línia interior del cementiri de Montjuïc) també es reforçarà amb més vehicles i, del 21 d’octubre a l’1 de novembre, prolonga el seu horari fins a les 18.00 hores.

Tots els reforços seran vigents fins al diumenge 3 de novembre.

A més, l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 8.30 a 18.00 hores.

Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents cementiris es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Font: TMB