Arriba el mes de setembre, i també la Setmana Europea de la Mobilitat i la Mercè. Aquest any, ambdues celebracions tornen a coincidir i es proposa, novament, compartir activitats.

Del 16 al 22 de setembre, Barcelona se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat amb un programa d'activitats organitzades per l'Ajuntament, entitats i associacions diverses, amb l'objectiu de millorar la qualitat de l’aire, recuperar l'espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat.

La mobilitat sostenible esdevé l'eix principal d'una reivindicació que inclou aspectes clau en la millora de la qualitat de vida a la ciutat de Barcelona com és la pacificació de l’espai públic.

Durant la Setmana Europea de la Mobilitat es treballarà per mostrar com seria una ciutat més verda, tranquil·la, amable, segura i menys contaminada en favor de tota la ciutadania.

Barcelona se suma a la setmana amb tot un seguit d'activitats per a tots i totes, petits i grans. I recordeu, el proper 22 de setembre, el Dia sense Cotxes ocuparà de nou la via Laietana per omplir-la de vida saludable i sostenible.

Activitats de la setmana de la mobilitat

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa