Circuits de bicicleta al parc de la Trinitat, jocs infantils sense petjada ecològica, pícnics diferents i mons d'il·lusió, enginy i fantasia que procedeixen de l'àmbit dels objectes de segona mà. Això i molt més trobareu aquests dies en el marc de les festes de la Mercè.

Ziga zaga... respira!       

Dissabte 22, diumenge 23 i dilluns 24 de setembre,
de 12.00 a 19.00 hores

Al parc de la Trinitat

En el marc de les activitats del MAC Festival, els dies 22, 23 i 24 de setembre el parc de la Trinitat aposta per una activitat participativa que combina la música, la poesia, la natura i la mobilitat sostenible per fer-nos sentir què és viure en una ciutat millor. Un recorregut amb bicicleta per diversos racons del parc es convertirà també en una experiència sensorial sorprenent, gràcies a una banda sonora creada pel compositor Xavier Oro amb un text de Montse Ginesta, que acompanyarà els participants durant tot el recorregut.

Crema espectacles amb el medi ambient

Palauet Albèniz

En un entorn únic com el dels jardins del palauet Albèniz hi trobareu un espai de jocs infantils i participatius, que no només destaquen per la seva originalitat, sinó que al mateix temps remarquen el seu compromís ambel medi ambient. El seu disseny ofereix una proposta lúdica composta per diferents atraccions que funcionen amb la força que generen les mateixes persones. Aquest fet, a part de donar-nos consciència de la importància de valorar el medi ambient, ens brinda una activitat que va destinada a fer gaudir a tota la família.

Objectes que cobren vida en un món d’il·lusió

Parc del Besòs

Antigua i Barbuda ens convida al seu món il·lusori al voltant de les màquines enteses com a artefactes peculiars, a la vegada que absurds i surrealistes. Les construccions que realitzen ens recorden les d'aquells visionaris que inventen universos paral·lels amb retalls d'altres móns, passats i futurs. Construccions que neixen de l'enginy i la fantasia de Jordà Ferré i l'equip d'Antigua i Barbuda, que aprofiten objectes en desús per a reinventar-los de manera sorprenent i reproposar-los en una gesta d'enginyeria espectacularitzada.

El pícnic més original a la Llera

Parc del Besòs

Troba tots els ingredients necessaris per gaudir d’un fantàstic pícnic a la llera del riu Besòs.El més important és que no falti el mantell de quadres i la bona companyia. Es pot portar el menjar de casa o triar entre les diferents opcions gastronòmiques que hi haurà situades per la zona (foodtrucks...).Proposem un dia carregat de bon ambient on tampoc faltaran els espectacles i l’animació del públic.

Més informació