Bus
TEISA

Servei de bus interurbà que uneix els municipis de Barcelona i Sant Hilari Sacalm, Olot (per Banyoles o per Amer), Vic, Camprodon, Ripoll i la UAB. 

TRANSPORTS CIUTAT COMTAL

Servei de transport de persones amb mobilitat reduïda al Garraf, Baix Llobregat, Badalona i Barcelona, entre altres serveis.

SOLER I SAURET

Servei regular d’autobusos urbans i interurbans al Baix Llobregat, i també connexions amb Barcelona en horari diürn i nocturn. 

TCC AUTHOSA

Operadora que presta els serveis de les línies urbanes 86 i 87 de Barcelona. Uneixen: pl. Maragall-pl.Gal·la Placídia; i Metro Horta-Calderón de la Barca. 

TUSGSAL

Servei d’autobús als municipis de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana. 

SAGALÉS

Servei de línies urbanes, interurbanes, nocturnes i exprés que cobreix el Vallès Oriental, Osona, el Bages i tota la línia de la Costa de Barcelona i Costa Brava. 

BAIXBUS

Servei de transport en bus al Baix Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona operat per les empreses d’autobusos Mohn, Oliveras i Rosanbus.

BARCELONA BUS

Línies interurbanes que recorren la costa de Barcelona, la Costa Brava Sud, Girona, Figueres i trasllat a l’aeroport de Barcelona i Girona.

EXPRESCAT

Xarxa d’autobusos d’altes prestacions impulsada per la Generalitat de Catalunya, que inclou les línies d’autobusos interurbans amb més demanda.

BUS NOU BARRIS

Servei de bus urbà als barris de Ciutat Meridiana, la Trinitat Nova i les Roquetes de Barcelona (línies 80, 81, 82 i 83).