Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 14 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/sites/default/settings.php).
  • Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).

Propera edició 2020: 18 i 19 d'abril

Món Llibre
2019

Llegim per divertir-nos, per viatjar a mons fantàstics, per conèixer personatges extraordinaris o per somiar sense tancar els ulls. I Món Llibre vol que el cap de setmana del 6 i 7 d’abril, al cor del Raval, us divertiu més que mai!

Tant si us agrada resoldre misteris com si voleu rodar món, explorar un univers desconegut o riure amb una història còmica, aquí trobareu l’espai idoni per capbussar-vos en la lectura, per emocionar-vos amb un espectacle o per triar i remenar entre milers de llibres que us sorprendran.

Per divertir-vos de valent. Hi ha un Món Llibre per a cada infant. Descobriu quin és el vostre!

 

Món Llibre
el festival

 

Més de 13.000 m2 de superfície, gairebé un centenar d’activitats, una cinquantena d’editorials, 16 llibreries... Món Llibre arriba a l’edició número quinze amb unes xifres que certifiquen la seva vitalitat. El festival literari per a nenes i nens és una cita ja indispensable a l’agenda cultural de la ciutat, i aplega cada any noves complicitats.

Aquest 2019, els més petits coneixeran 40 professionals de la literatura infantil i de la il·lustració, autors i autores que a través dels seus dibuixos i relats els faran entrar en mons meravellosos; 2 grans biblioteques obriran les portes a infants de totes les edats per convidar-los a llegir en un entorn càlid i acollidor; la programació escènica incorporarà espectacles de noves tendències, amb efectes sonors i l’ús de la tecnologia...

Món Llibre creix. En espais, en oferta, en qualitat. T’ho perdràs?

A Món Llibre
trobareu contes
meravellosos,
espectacles amb
música, objectes,
titelles i dansa

Fa un conte
abans de dormir?
A la Biblioteca
dels Petits, entre
coixins i capçals
de llit, escoltareu
històries per
somiar!

Dues dones,
dues il·lustradores.
Eva Armisén i
Carme Solé
dibuixaran en directe
els personatges
de Món Llibre

Eva Armisén