Barcelona Cultura
Vés al contingut

Món Llibre 2024

Et donem la benvinguda al portal de viatges literaris Món Llibre! Un portal per viatjar arreu del món, del temps i les emocions, a través de les pàgines i les paraules!

En un món globalitzat on l’individualisme i l’emergència climàtica amenaça la societat en què vivim, aquesta edició del Món Llibre pretén ser un portal a una nova manera de viure i entendre la lectura: una eina per conèixer i entendre el món que ens envolta, les altres cultures amb què compartim ciutat i vida, per viatjar en el temps i l’espai, sense necessitat de recursos materials o econòmics. El llibre pot ser la porta que ens obre al món i que esborra les barreres socioeconòmiques, un portal a l’accessibilitat per conèixer què hi ha més enllà dels nostres carrers, del nostre país o fins i tot del nostre món, i poder-ne imaginar altres. 

Quan obres un llibre, comença el viatge: et transporta al moment a un altre lloc, i comença l’aventura. Els llibres són els viatges del futur: sostenibles, accessibles i infinits. El llibre es converteix en el nostre transportador de viatges literaris. I el festival Món Llibre 2024 n’és el portal principal, l’estació central.

L'autor del cartell: Xavier Mula

Nascut a Igualada l’any 1983, Xavier Mula va créixer envoltat de llapis, pinzells i papers de colors, ja que és fill de dibuixant i dissenyador. Va estudiar disseny gràfic a La Gaspar i il·lustració a l’Escola Massana i a l’escola Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Fa més d’una dècada que és freelance, amb un treball que se centra en la comunicació visual, publicitària i el món editorial. El seu estil versàtil permet abordar una gran varietat d’obres, però sempre amb el seu estil predominant: il·lustracions plenes d’energia i dinamisme, colors vibrants i amb un llenguatge directe, identificable i lúdic.

La seva obra també ha estat reconeguda amb diversos premis, tant nacionals com internacionals.