Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 14 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/sites/default/settings.php).
  • Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).

Propera edició 2020: 18 i 19 d'abril

És molt dur ser princesa!

Revista Namaka i Edurne Lacunza

Us heu preguntat mai què va passar desprès que el valerós cavaller Jordi derrotés el drac? Què se’n va fer de la rosa? I de la princesa? En Jordi i la princesa van menjar anissos per sempre? El trobador Serverí de Montblanc ens respondrà totes aquestes preguntes i ens recordarà la importància dels llibres i les revistes per viure en llibertat i per desfer-nos dels estereotips. Es tracta d’una obra de titelles basada en un conte de la revista Namaka.


Quin personatge més boig! Il·lustra’l!

Revista Namaka i Lirios Bou

La Filomena té una missió! Surt corrents al carrer: la festa no començarà fins que ella arribi. Saps què? Tu també la coneixes! L’has vista corrent pels passadissos de l’escola i cridant al festival de final de curs. Segurament et recorda una mica la teva millor amiga o, qui sap, el teu germà petit. Sigui com sigui, te l’has trobada un munt de vegades! Sense vergonya, superalegre i amb el punt de bogeria necessari!