Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 14 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/sites/default/settings.php).
  • Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).

Propera edició 2020: 18 i 19 d'abril

La princesa rebel

Anna Kemp i Sarah Ogilvie

Vet aquí que una vegada, en un lloc molt a la vora, hi vivia la princesa Elna, que es trobava sola. “Un dia —deia—, el meu príncep em vindrà a salvar. Però se m’acaba la paciència, ja es podria espavilar!” I quan finalment el príncep arriba, no és el que l’Elna s’imaginava... Coneix la princesa amb més ganxo i sense prínceps blaus. Oblida’t de vestits amb llacets, casaments de somni i balls en palaus! L’Elna és tossuda i molt trapella, només vol anar a la seva i fer amistats d’allò més curioses.


Un món somiat. Redibuixem el món?

Daniel Picouly i Nathalie Novi

Els autors conviden els petits lectors i lectores a compartir el seu entusiasme, a pintar retrats dels habitants de diverses parts del món i a redibuixar la bellesa oculta en tots els racons del planeta. Acompanyada d’una preciosa cartografia i un bell text poètic, cada idea obre fórmules possibles per canviar el món, les quals introdueixen una analogia. El món podria ser un llibre d’històries sense fronteres que es podria llegir en veu alta, una composició musical, un cavall salvatge...