Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 14 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/sites/default/settings.php).
  • Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).

Propera edició 2020: 18 i 19 d'abril

La Nenúfar i la Matoll a... Operació Sant Jordi

Santi Anaya i Álex Roca

Les receptes més extraràtiques

Geronimo Stilton

Posa’t el davantal i prepara’t per convertir-te en un veritable xef amb Geronimo Stilton! Geronimo ha rebut un encàrrec molt especial de part de l’excel·lentíssim alcalde de Ratalona: escriure un llibre de receptes amb els seus plats preferits! Per sort, comptarà amb l’ajuda dels seus amics: Tea, Benjamí, Patty Spring, el professor Volt i Martin Gala. Amb aquest meravellós equip, t’ensenyarà a preparar receptes boníssimes de pasta i pizza, de llegums i verdures, de carn, peix i ous; unes quantes receptes especials de formatge i un munt de postres temptadores per llepar-te’n els b


Monstre Rosa

Olga de Dios

El Monstre Rosa és diferent de tots els altres i, encara que això no li importi gaire, un dia decideix emprendre un viatge per buscar un altre lloc on viure. Travessarà muntanyes en bicicleta i oceans en un vaixell de paper fins a arribar a un lloc on tothom és molt diferent i feliç.


Osset Siset. La gran carrera

Benji Davies

Torna l’osset més estimat pels més petits amb noves aventures! En Siset és un gran aficionat als esports de velocitat i aquest cop és ell qui competirà̀ en una gran carrera. Aconseguirà̀ arribar el primer?