Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 14 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/sites/default/settings.php).
  • Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).

Propera edició 2020: 18 i 19 d'abril

Galàxia Nimu

Thaís Prats i Laura Martínez

Descobrint nous mons. Si sents que de vegades el teu PETIT MÓN es capgira i funciona a l’inrevés, viatjant amb la colla Nimu descobriràs que ets: FORT com un meteorit, BRILLANT com una estrella, PODERÓS com la lluna plena i GEGANT com l’univers. La resiliència és la capacitat que tothom té d’adaptar-se positivament davant les situacions adverses.


Hola, Natura

Nina Chakrabarti

Hola, Natura. Siembra, crea, dibuja y colorea. Un libro para dibujar, aprender, conectar con la naturaleza y respetarla. Repleto de actividades geniales e información fascinante sobre la fauna y flora que te rodea. Siembra, crea, dibuja y colorea todo tipo de hojas de árboles, aves, escarabajos, animales del parque y mucho más. Descubre cómo identificar los pájaros de jardín e incluso cómo montarles un restaurante.