Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 14 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/sites/default/settings.php).
  • Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).

Propera edició 2020: 18 i 19 d'abril

A dormir, gatets!

Bàrbara Castro Urío

Llegir contes amb nens abans d’anar a dormir millora el vincle entre pares i fills. Un llibre per adormir els nens tot acompanyant els gatets de colors a les seves habitacions. Bona nit, gatets! Bona nit, nens i nenes! Guanyador del Premi Bologna Ragazzi Award 2019, categoria Toddler.


Jo i el món

Mireia Trius i Joana Casals

Hola! Em dic Martina i visc amb els meus pares, el meu germà petit i el meu gos. M’agrada jugar amb els meus amics, practicar esport i anar de vacances! També vaig a l’escola i faig deures, és clar... Aquesta és una petita història dins d’una gran història, la del món i la seva diversitat. De la mà de la Martina, descobrirem com és la vida dels nens de tots els racons del planeta: una realitat amb molts colors representada amb infografies i dades, perquè aprendre sigui molt visual i divertit!


La vida secreta dels mocs

Mariona Tolosa Sisteré

Males notícies: els mocs no són una malaltia, o sigui que pots anar a l’escola amb mocs! Viuen entre nosaltres, sobretot durant els mesos de més fred, els encanta anar a l’escola i s’aferren al nostre nas disposats a defensar-nos de qualsevol malaltia. Potser sí que els mocs fan una mica de fàstic, però són un mecanisme de defensa molt important per al nostre cos. En realitat, els mocs són superherois!