Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 14 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/sites/default/settings.php).
  • Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).

Propera edició 2020: 18 i 19 d'abril

El monstre de colors va a l’escola

Anna Llenas

El monstre de colors s’enfrontarà, aquest cop, al seu primer dia d’escola. Per començar, no sap ni què és! Està una miqueta nerviós. No pateixis, monstre! Allà t’esperen moltes aventures i nous amics. Pàgina a pàgina, l’acompanyarem en el descobriment de les rutines, els espais i les dinàmiques de l’escola i coneixerem els seus companys de classe. Li agradarà l’experiència, al monstre? Segur que sí! Noves aventures del best-seller internacional “El monstre de colors”


Ets genial

Matthew Syed i Toby Triumph

Oblida la idea que “o neixes amb un do o és impossible assolir allò que et proposes”. Els consells i el guiatge d’en Matthew, esportista olímpic i número 1 al Regne Unit durant una colla d’anys, t’ajudaran a afrontar tant els reptes més quotidians (aprovar un examen, actuar en una obra de teatre escolar, fer trucs amb el monopatí) com els més atrevits (ser una estrella del pop, guanyar un campionat). Tot és qüestió de canviar de mentalitat, aixecar-te del sofà i entrenar la teva genialitat.