Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 14 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/sites/default/settings.php).
  • Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).

Propera edició 2020: 18 i 19 d'abril

Els premis de la gent

Lily Murray i Ana Albero

Els premis de la gent és un homenatge a aquestes persones que, al llarg de la història i per tot el món, han aconseguit èxits meravellosos. Aquest àlbum il·lustrat premia les persones que han fet contribucions increïbles a la ciència, l’art, l’esport i la música, a activistes que han defensat el que era just, i als pioners que han obert camins i explorat nous mons i noves idees.


Els problemes d’en Girafa

Jory John i Lane Smith

Amb molt sentit de l’humor, Els problemes d’en Girafa tracta de la importància d’acceptar-nos a nosaltres mateixos i de l’amistat incondicional.


Petit & Gran Federico García Lorca

M. Isabel Sánchez Vegara i Alfonso Casas

Federico García Lorca (1898-1936) va néixer en un petit poble granadí. Va publicar els seus primers poemes en revistes de prestigi i va començar a guanyar popularitat amb llibres com Poema del cante jondo i Romancero gitano. El 1929, va viatjar a Nova York, on va escriure el seu famós Poeta en Nueva York, una obra autobiogràfica que reflectia la seva tristesa i solitud. El 1936, l’Exèrcit va donar un cop d’estat i Lorca, que era considerat una amenaça pel nou règim, va ser detingut i afusellat.


Petita & Gran Maria Montessori

M. Isabel Sánchez Vegara i Raquel Martín

Maria Montessori (1870-1952) va estudiar Matemàtiques i Ciències en una escola per a nois i posteriorment va decidir fer la carrera de Medicina i es va graduar com la primera dona metge d’Itàlia. Després es va fer coneguda pel seu suport als drets de les dones i pel respecte als pacients de tots els orígens. Amb les seves idees i la seva actitud respectuosa, va transformar el sistema educatiu. Encara que va morir el 1952, el seu llegat continua viu avui a les escoles Montessori de tot el món.