Barcelona Cultura
Vés al contingut

Exposicions al CCCB i al MACBA.  Portes obertes.

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el MACBA - Museu d’Art Contemporani de Barcelona obren les seves exposicions al públic del festival Món Llibre 2021 el cap de setmana del 17 i 18 d’abril.

 

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) - Portes obertes

Montalegre, 5. 08001 Barcelona

http://www.cccb.org

 

  • Exposició “Mart. El mirall vermell”

La mostra aborda el nostre vincle amb Mart des de l’antiguitat fins als nostres dies. Ciència, art i literatura interactuen en un gran projecte expositiu, que coincideix en el temps amb l’arribada de tres missions espacials al planeta vermell. “Mart. El mirall vermell” indaga la nostra condició i el nostre futur com a espècie i la naturalesa última de l’univers que habitem.

Horari: d’11.00 a 20.00 hores

Visita gratuïta amb reserva prèvia

 

Per fer visita lliure.

Amb una breu introducció de 15 minuts (dissabte i diumenge: 11.15 , 12.15, 12.45, 17.15, 18.00 hores) més visita per lliure.

Astronauta

 

 

Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) - Portes obertes

Plaza de los Àngels, 1, 08001, Barcelona

http://www.macba.cat

 

Acompanya’ns en un viatge per la història de l’art modern i contemporani. Aquesta mostra permanent proposa un recorregut cronològic per la Col·lecció MACBA des del 1929 fins a l’actualitat.

Exposicio un segle breu

 

 

“Félix González-Torres. Política de la relació” situa l’obra de González-Torres dins el discurs postcolonial i les històries connectades d’Espanya i el continent americà, especialment en la mesura que incideixen en qüestions actuals entorn de la memòria, l’autoritat, la llibertat i la identitat nacional.

Horari: Dissabte, 17, de 10.00 a 20.00 h i diumenge, 18, de 10.00 a 15.00 h

Accés gratuït, es recomana reservar cita prèvia

Exposicio un segle breu