Què pots fer al Museu?

Podràs gaudir d’exposicions, activitats, visites guiades, així com de l’actualitat sobre peces de les nostres col·leccions, la col·lecció en línia, la biblioteca especialitzada, els esdeveniments del Museu o relacionats amb ell... Tot en un clic.

Descobreix la programació del MuEC i tot el que pot oferir-te!

Un Museu, dues Seus

L’any 2017 el Museu Etnològic i el Museu de Cultures del Món van esdevenir un únic museu, el Museu Etnològic i de Cultures del Món (MuEC), amb dues seus: la Seu Parc Montjuïc, a l’edifici del Museu Etnològic inaugurat el 1973 i reobert l’any 2015 després d’una remodelació de quatre anys, i la Seu Montcada, al Palaus Nadal i Palau Marquès de Llió, restaurats expressament per crear aquest espai de preservació, difusió i projecció social.

Seu Montjuïc

Seu Parc Montjuïc

@MUEC_BCN  #MUECParcMontjuïc

Seu Montcada

Seu Montcada

@MUEC_BCN  #MUECMontcada

Exposicions permanents

Visita les exposicions permanents de la Seu Parc Montjüic i la Seu Montcada
/museu-etnologic-culturesmon/Seu%20Moncada

Exposició permanent - Seu Montcada

L’exposició permanent de la Seu Montcada mostra una selecció de peces de diverses cultures del món. Amb el suport de mitjans interactius i audiovisuals, la personael visitant podrà situar els objectes en el context en el qual es van ser crearts.

Ves a l'exposició permanent de la Seu Montcada
/museu-etnologic-culturesmon/Seu%20Montju%C3%AFc

Exposició permanent - Seu Parc Montjüic

L’exposició permanent de la Seu Parc Montjuïc porta per títol "Sentir el patrimoni" i està dedicada a explicar com l’objecte, sigui quin sigui, s’impregna del caràcter de la comunitat que el concep i l’utilitza.

Ves a l'exposició permanent de la Seu Parc Montjuïc

Exposicions temporals

A més de les exposicions de la col·lecció permanent, el Museu Etnològic i de Cultures del Món proposa diferents programes d'exposicions temporals amb formats i enfocaments diversos. A totes dues seus podràs trobar des d’exposicions en petit format, fins a exposicions que defugen els relats tancats, o d’altres que conviden a la reflexió crítica. Descobreix els diferents programes d’exposicions temporals del Museu Etnològic i de Cultures del Món.

Activitats

Visites guiades, activitats educatives, familiars, cicles i conferències. El Museu Etnològic i de Cultures del Món ofereix una programació regular, plural i transversal d’activitats adreçades a públics molt diversos. Consulta aquí tota la programació d’activitats del Museu.

Col·leccions

Les col·leccions del Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona abasten aspectes molt diversos de les formes de viure i les seves representacions simbòliques de gran varietat de cultures d’arreu del món. Els fons estan formats pels testimonis materials i la documentació de context generada durant les campanyes de recopilació que el Museu ha dut a terme.