Activitat d’estiu per a grups d’esplai i entitats de lleure. Consta de visita dinamitzada per la reserva i el museu, més un taller de jocs a l’aire lliure.

El joc és un nivell de comunicació que podem entendre tots els humans. Una mena de llenguatge universal que també compartim amb altres mamífers. Però només els humans tenim joguines —eines per jugar— i escollim el moment i el lloc per jugar: l'hora del pati o el cap de setmana; en un camp de futbol o en un tauler de joc. A totes les societats és present el joc i jugant s’aprenen per imitació els rols, les regles i els costums dels adults.

Aquesta activitat està pensada per descobrir alguns jocs al museu —jocs tradicionals i jocs del món—, i reflexionar sobre què vol dir jugar. Però sobretot ens convida a venir a jugar als espais a l’aire lliure del museu.

Dates

Del 28 de juny al 29 de juliol

Horari

2 h de durada dins l'horari de 10 a 14 h

Durada

2 h 

Edat

De 6 a 10 anys 

Preu

Preu grup: 40 € (grups de 10 a 20 persones)

Informació i reserves

Se n'ha de fer reserva prèvia a reservesmeb@bcn.cat o al tel. 93 256 23 00 (de dilluns a dissabte, de 9 a 19 hores, i diumenge, de 9 a 20 hores)

Tancament d'inscripcions el 17 de juliol


Comparteix-la! Facebook Twitter Whatsapp

Afegeix-la a favorits

Desa al teu perfil tot el contingut que t’interessi per accedir-hi fàcilment quan vulguis

Per poder valorar-la i per guardar-la a la llista de favorits has de registrar-te al Museu Etnològic i de Cultures del Món i haver iniciat la sessió.

Inicia la sessióRegistra't

Ubicació de l'activitat

Montjuic

Seu Parc Montjuïc

Hores de visita: De dimarts a dissabte, de 12 a 19 hores
Diumenges i festius, de 12 a 20 hores
Dilluns, tancat (excepte festius)

Com s'hi arriba