Activitat d’estiu 2023 per a grups d’esplai i entitats de lleure. Consta de visita dinamitzada per la reserva i el museu, més un taller de jocs a l’aire lliure.

Arreu del món tothom juga i s'ha jugat des de sempre. El joc és una mena de llenguatge universal que els humans compartim amb altres mamífers. Al llarg del temps hem dissenyat i construït diferents eines per jugar -les joguines- i hem escollit els moments i els llocs on fer-ho: l'hora del pati, el cap de setmana; en un camp de futbol o en un tauler de joc. Aquesta activitat està pensada per descobrir alguns jocs tradicionals i de diferents llocs del món i reflexionar sobre què vol dir jugar. Però sobretot ens convida a venir a gaudir i divertir-nos als espais a l’aire lliure del museu.

Dates i durada

Del 27 de juny al 28 de juliol de 2023. L’activitat té una durada de 2h dins l'horari de 10 a 14h (de dimarts a divendres)

Edat

De 6 a 10 anys

Preu

Preu per grup: 40 € (entre 10 i 20 persones). Cada una de les activitats només permet un grup simultani a la vegada

Informació i reserves

Reserva prèvia a reservesmeb@bcn.cat o al telèfon 93 256 23 00 (de dilluns a dissabte, de 9 a 19h i diumenge de 9 a 20h). Tancament d'inscripcions el 17 de juliol


Comparteix-la! Facebook Twitter Whatsapp

Afegeix-la a favorits

Desa al teu perfil tot el contingut que t’interessi per accedir-hi fàcilment quan vulguis

Per poder valorar-la i per guardar-la a la llista de favorits has de registrar-te al Museu Etnològic i de Cultures del Món i haver iniciat la sessió.

Inicia la sessióRegistra't

Ubicació de l'activitat

Montjuic

Seu Parc Montjuïc

Hores de visita: De dimarts a dissabte, de 12 a 19 hores
Diumenges i festius, de 12 a 20 hores
Dilluns, tancat (excepte festius)

Com s'hi arriba