Inici / Llistat notícies / Aquest Corpus el museu exposa una catifa de flors molt especial

Aquest Corpus el museu exposa una catifa de flors molt especial

Corpus 2022

10JUN2022

La catifa floral que exposarà el Museu Etnològic de Cultures del Món en la seu Moncada des del 16 fins al 19 de juny al pati de l'edifici Marquès de Llió està creada per usuaris del Taller de Sant Camil.

El Centre Ocupacional el Taller Sant Camil de Barcelona dona atenció a persones amb discapacitat intel·lectual des del 1962. Un dels seus objectius principals és promoure la inclusió social de les persones amb diversitat funcional cognitiva, sensibilitzant a la ciutadania dels problemes i de les possibilitats d’aquest col·lectiu.

Al llarg de l’any, el Taller Sant Camil ofereix en el seu calendari festiu una oportunitat única per tal de desenvolupar accions i activitats que visibilitzin i obrin a la ciutadania la feina i creativitat d’aquest col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

 

 

PROCES 1      PROCES 2

Les accions estan pensades amb dues mirades. La primera és la mirada terapèutica i la segona és la mirada cultural, atès que les persones integrants del Taller Sant Camil no només volen ser consumidors de cultura, sinó que volen exercir el dret a contribuir proactivament a construir culturalment Barcelona.

 

CATIFA       CATIFA AMB PARTICIPANTS

 

Amb aquest propòsit es crearà catifa de flors al pati Marquès de Llió del Museu Etnològic i de Cultures del Món – seu Montcada lligada al calendari tradicional de la Festa del Corpus 2022 i pensada per fer gaudir a la ciutadania de l’expressió artística d’una peça feta per persones amb risc d’exclusió social en l’espai públic.”

 

Activitat gratuïta.

Lloc: Museu Etnològic i de Cultures del Món-Seu Montcada

Més informació: reservesmeb@bcn.cat

Telèfon: 93.256.23.00

 

 

 

Altres notícies que et poden interesar