A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

13OCT.2021

Ha arribat el moment de mostrar el teu vessant artístic!

El festival Barcelona Dibuixa torna un any més i ofereix 36 tallers per a tots els gustos i edats. Sota el lema “Menja’t el món”, el dibuix omplirà diferents espais culturals de a ciutat amb una mirada especial sobre el món culinari. 

Ja t’han agafat ganes de dibuixar? Doncs les seus Parc Montjuïc i Montcada del Museu Etnològic i de Cultures del Món acullen dos tallers que no et voldràs perdre:

 

'Cultivant el nostre món' amb Mario Pereda

Vine a explorar l'univers que hi ha dins de cada aliment que fa possible que avui mengem.

En cada fulla d'enciam que mengem hi ha la llum del sol, els minerals de la terra, el regal de l'aigua, la pluja, els núvols, l'aire, el pagès que va sembrar i cuidar la llavor, les marietes i altres insectes, els ocellets... Quin és el món que volem crear i cultivar? En quina cultura volem créixer?

 

'Una gran màscara comporta un gran poder' amb Bernat Velo

Un gran poder corre dins teu. El trobarem creant una màscara amb influències africanes. 

Quan sàpigues quin poder canalitzarà la màscara o quina utilitat tindrà, començarem l'activitat: primer crearem la màscara a partir d'unes pautes i, a continuació, dissenyarem el vestit que l'acompanyarà. Un cop finalitzada, estaràs a punt per invocar el reu poder! Ja podràs "menjar-te el món", actuar pel planeta, per l'alimentació sostenible i la salut de tothom.