Inici / Llistat notícies / Torna la nit més màgica al Museu Etnològic i de Cultures del Món

Torna la nit més màgica al Museu Etnològic i de Cultures del Món

La Nit dels Museus 2021

27ABR.2021

🔴 Comunicat oficial

Informem que de moment ens veiem obligats a no obrir per a La Nit dels Museus a causa de la vaga dels treballadors d'atenció al públic.

Seguirem informant a través dels canals oficials del Museu Etnològic i de Cultures del Món.
La d’enguany serà una Nit dels Museus molt especial, després d’una edició 2020 que vam fer des de casa. En aquesta ocasió, podreu gaudir de les dues seus del Museu Etnològic i de Cultures del Món de forma presencial.

Tot i que degut a les restriccions sanitàries l’activitat serà menor que en d’altres anys, us convidem a apropar-vos a la seu Parc Montjuïc i Montcada per conèixer en primera persona les col·leccions d’antropologia i d’etnologia que preservem al museu.

La nit del dissabte 15 de maig se centrarà en una jornada de portes obertes de 18 a 22 hores, que us premetrà visitar les diverses exposicions temporals, mostres i exposicions permanents que tenim actualment preparades.

 

Seu Montcada:

Al carrer Montacada número 12 no només hi podreu trobar una selecció de peces amb un alt valor etnoantropològic amb representacions culturals d'Àfrica, Àsia, Amèrica i Oceania, sinó que també podreu conèixer com ha sigut la influència de cultura egípcia a la ciutat amb l’exposició temporal "Udjat. L'exotisme de l'antic Egipte a Barcelona".

Udjat

Amèrica

 

 

Seu Parc Montjuïc:

En aquesta seu trobareu l’exposició permanent «Sentir el patrimoni», dedicada a explicar com l’objecte s’impregna del caràcter de la comunitat que el concep i l’utilitza. També podreu gaudir d’un espai únic, la reserva visitable, que conté objectes agrupats per materials i temàtiques, així com «Les cares de Barcelona», una exposició en transformació continuada que explica la ciutat a través de diversos punts de vista.

Reserva visitable

Sentir el patrimoni

 

Participeu en aquest esdeveniment tan especial i seguiu al moment les nostres xarxes socials!