IniciAconsegueix un 2x1 en l'entrada al Museu

Aconsegueix un 2x1 en l'entrada al Museu

La campanya de Nadal d'aquest any, impulsada per l'Ajuntament de Barcelona, pren com a objectiu ajudar els comerciants de la ciutat, que s'han vist afectats per la crisi sanitària i econòmica actual. Entre les diferents activitats programades, s’ha engegat una campanya amb la finalitat d’atraure, reconèixer i premiar la clientela que fa ús dels comerços de proximitat. La iniciativa consisteix en la distribució de 600.000 butlletes amb un rasca que seran entregades en comerços i mercats municipals quan s’efectuï una compra.

De les 600.000 targetes regal repartides de manera equitativa per tota la ciutat, n’hi ha 20.432 que contenen un premi per gaudir del sector cultural, esportiu, de la restauració o del lleure de Barcelona. Alhora, totes les targetes regal inclouran un codi per descarregar-te la cançó de Nadal de Barcelona, de la cantant i compositora Paula Valls. Algunes de les butlletes premiades contenen un 2x1 per accedir als museus municipals, entre ells el Museu Frederic Marès. Concretament són 1.000 les targetes que inclouen un 2x1 en l'entrada general al Museu.

Per poder bescanviar la butlleta i gaudir del premi indicat, 2x1 en l'entrada al Museu en aquest cas, només caldrà que la persona guanyadora l'entregui el mateix dia de la visita al taulell d'atenció al client, tenint temps fins el 31 de desembre de 2021.

Sort! I, Bon Nadal!