IniciCàpsules musicals al Museu

Càpsules musicals al Museu

    image: 

El Museu Frederic Marès celebra des de fa sis edicions el cicle de concerts de petit format 'Musicant el Museu Frederic Marès', en col·laboració amb l’Esmuc. Aquesta proposta ofereix, any rere any, una mirada diferent a les col·leccions de la mà d’estudiants i músics professionals que s’inspiren en les obres i objectes del Museu per proposar-nos un programa musical original i d’interès per a tots els públics.

La pasada primavera vam poder gaudir d'una versió reduïda del cicle amb dos concertsPLIS, PLAS, PLEC. Diversions i creacions musicals amb paper plegat i Marès-mompou, música de col·lecció.

 

Per altra banda, enmarcades dins aquesta proposta musical, hem confeccionat tres càpsules de vídeo de la mà del duet Cantos del Aire, format per Laura Martínez Boj, soprano, i Bernardo Rambeaud, guitarra romàntica.

Ferran Sor i Federico Moretti, dos dels màxims exponents de la guitarra romàntica, ens rememoren en una de les sales més emblemàtiques del Museu, la Sala femenina, la música que s’interpretava i ballava als salons privats de la Barcelona de final del segle XVIII i principis del XIX.

Seguidillas boleras. Ferran Sor. 

Boleras de la bola. Federico Moretti

Lagrime mie d'affano. Ferran Sor