IniciCicle de visites 'Art i història als museus de Barcelona'

Cicle de visites 'Art i història als museus de Barcelona'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del 9 de maig al 13 de juny arriba el cicle de visites Art i història als museus de Barcelona, sota el títol Celebrem els museus. Una oportunitat única per conèixer i celebrar esdeveniments artístics que enguany tindran lloc als museus organitzadors.

Programa general (PDF) 

El Museu Frederic Marès hi participa amb la visita Escultures de col·leccionista, a càrrec de Natàlia Esquinas, doctora en història de l'art i guia oficial.

Amb motiu del 130è aniversari del naixement de l’escultor Frederic Marès (Portbou, 1893 – Barcelona, 1991), el col·leccionista català més destacat del segle XX, aprofitem l’ocasió per conèixer les escultures més rellevants del museu, un referent europeu dels museus de col·leccionisme. Una oportunitat única per aprendre a interpretar i admirar l’escultura antiga: des de peces clàssiques de marbre passant per talles romàniques, gòtiques, del Renaixement i del barroc, fins a l’escultura del segle XIX.

Data: 13 de juny

Horari: 18 hores

Places limitades.

Preu del Cicle: 60 € | 50 € (Amics del MNAC)

Organització: Museu d'Història de Barcelona, Museu del Disseny de Barcelona, Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, Museu de la Música, Museu Nacional d'Art de Catalunya i Museu Frederic Marès.

Coordinació: Fundació Amics del MNAC

Informació i reserves: Inscripció impresindible AQUÍ