IniciD’auca en auca i tiro perquè em toca! 25/01/2020

D’auca en auca i tiro perquè em toca! 25/01/2020

Públic destinatari
Familiar. Nens i nenes d’entre 6 i 12 anys acompanyats almenys d’un adult.

Espai a on es desenvolupa
Gabinet del col·lecionista

Tipus d’activitat
Visita taller autònoma

Durada de la visita
2 h

Preu de l’activitat
3€ per participant (no cal reserva prèvia. Presenteu-vos el mateix dia de l'activitat a les taquilles del Museu)

Dates
Darrer dissabte de cada mes i el 19 de desembre de 2020. No hi haurà sessió durant el mes d'agost.

Horari
A partir de les 16 h

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

L’activitat consisteix en una visita dinamitzada a l’espai expositiu del Gabinet del col·leccionista, que tindrà com a fil conductor materials que facilitaran una exploració de les diferents peces de l’exposició de forma autònoma per part de cadascuna de les unitats familiars que hi participin, a través d’un joc de cartes que, en lloc de recrear una baralla tradicional, planteja preguntes i dinàmiques per interactuar amb els objectes de l’exposició. Un cop acabada aquesta dinàmica, es proposa un espai de creació i d’acció a partir de la construcció d’una auca a través d’imatges adhesives i retoladors per escriure-hi a sobre.

METODOLOGIA

Aquest projecte s’articula des d’una metodologia constructivista de l’educació, des de la qual es concep el subjecte en continu aprenentatge al llarg de la vida.
A través de mètodes de treball com el diàleg, les preguntes i el joc, els diferents agents participants de l’activitat podran construir nous significats en família i des d’una metodologia activa i participativa, que estimuli la creativitat, la reflexió i l’esperit crític dels participants.