IniciEscultures de col·leccionista 

Escultures de col·leccionista 

Del 9 de maig al 13 de juny  arriba el cicle de visites 'Art i història als museus de Barcelona', sota el títol Celebrem els museus, una oportunitat per conèixer i celebrar esdeveniments artístics que enguany tindran lloc als museus participants.

Programa general (PDF) 

El Museu Frederic Marès hi participa amb la visita Escultures de col·leccionista de la mà de Natàlia Esquinas, doctora en història de l'art i guia oficial.

Amb motiu del 130è aniversari del naixement de l’escultor Frederic Marès (Portbou, 1893 – Barcelona, 1991), el col·leccionista català més destacat del segle xx, aprofitem l’ocasió per conèixer les escultures més rellevants del museu, un referent europeu dels museus de col·leccionisme. Una oportunitat única per aprendre a interpretar i admirar l’escultura antiga: des de peces clàssiques de marbre passant per talles romàniques, gòtiques, del Renaixement i del barroc, fins a l’escultura del segle XIX.

Data: dimarts, 13 de juny

Lloc: Museu Frederic Marès (Sala femenina)

Horari: 18 h

Preu del Cicle: 60 € | 50 € (estudiants, jubilats i amics de cada institució)

Coordina: Amics del Museu Nacional d'Art de Catalunya

Organitzen: Museu del Disseny de Barcelona, Museu d'Història de Barcelona, Museu de la Música, Museu Nacional d'Art de Catalunya, Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i Museu Frederic Marès.

Inscripció impresindible