IniciJa disponible la versió digital del catàleg 'Confluències'

Ja disponible la versió digital del catàleg 'Confluències'

Si et vas perdre l’exposició Confluències. Escultura contemporània de la col·lecció Bassat i vols saber quines van ser les confluències exposades al Museu o bé vas visitar l'exposició i vols tenir el catàleg en versió digital, ja te'l pots descarregar en pdf aquí.

Confluències. Escultura contemporània de la col·lecció Bassat  va transitar, del 18 de novembre de 2022 fins al 21 de maig de 2023, per les sales del Museu Frederic Marès, on l’escultura contemporània de la col·lecció Bassat es va aturar davant d’algunes de les obres medievals, del Renaixement, el barroc i el segle XIX, per establir-hi un seguit de confluències. 

D’una banda, es va tractar d’una invitació a admirar la trentena d’escultures de la col·lecció reunida per Carmen i Lluís Bassat, una de les més completes de Catalunya en el seu àmbit. Obres de dimensions abastables, la majoria creades al llarg del segle XX per artistes com Joan Miró, Henry Moore, Pablo Gargallo, Julio González, Eduardo Chillida, Josep Maria Subirachs, Manolo Valdés, Joan Brossa o Aurèlia Muñoz, i també, per escultors actius durant l’arrencada del segle actual.

I de l’altra, el discurs expositiu va oferir noves lectures del Museu i va permetre revisitar els gairebé mil anys que abasta el fons d’escultures reunides per Frederic Marès, també destacat escultor i “col·leccionista de col·leccions”. 

Ara ara pots gaudir de l'exposició en aquest llibre digital disponible a castellà català i anglès.

Consulta'l també a la web de Barcelona LLibres

Informació catàleg:

Autor principal: Ricard Mas Peinado

Any: 2022

ISBN: 978-84-9156-447-8

Nombre de pàgines: 120

Idioma: Català/Castellà/Anglès

Editor: Ajuntament de Barcelona

Mides: 28 x 24 cm

Preu: 20 €