IniciVISITA GUIADA: Un Museu de novel·la
907

VISITA GUIADA: Un Museu de novel·la

Passeig literari pel "Museu sentimental"

Espai a on es desenvolupa: Gabinet del col·lecionista

Tipus d’activitat: Visita guiada

Durada: 1.30 hores

Preu: Grups (fins a 20 persones): 90 €*

3 € per persona extra fins a un grup màxim de 25.

Cal sumar l’import de l’entrada al Museu. Consulteu les tarifes per a grups.

Reserva prèvia al telèfon 93 256 35 00, de dimarts a divendres de 10 a 14 hores, o al correu electrònic reservesmuseumares@bcn.cat

Descripció de l'activitat

Aquesta visita posa en relació la literatura catalana -especialment de la segona meitat del segle XIX i primera del XX- amb algunes de les peces del Gabinet del col·lecionista. El fil conductor de la visita ens durà a viatjar entorn del 1900 per tal de conèixer algunes de les realitats viscudes a la Catalunya del moment (centrada principalment en Barcelona).
A través de diversos textos repassarem alguns dels autors més destacats mentre ens endinsem en els ambients d’aquest passat del qual els objectes del Museu són perfectes testimonis.

Metodologia

A partir de la relació entre objecte i literatura, es pretén entendre la interrelació d’objectes amb escenaris i com aquests es converteixen en un testimoni que ens ajuda a apropar-nos al passat, de la mateixa manera que ens passa amb la literatura. També pretenem endinsar-nos en la literatura fomentant els valors de la lectura.