InicioUtilitza el Bo Cultura Jove al Museu

Utilitza el Bo Cultura Jove al Museu

El Bo Cultura Jove és una ajuda directa de 400 euros que ofereix el Ministeri de Cultura i Esporta qui compleixen 18 anys per adquirir i gaudir de productes i activitats culturals. Els beneficiaris reben una targeta de prepagament (virtual o física) que només és vàlida per a les empreses i entitats culturals adherides, entre elles el Museu Frederic Marès i altres museus i equipaments de l'ICUB: Museu d'Història de Barcelona, Museu del Disseny de Barcelona, El Born Centre de Cultura i Memòria, Monestir de Pedralbes, Castell de Montjuïc, Museu Etnològic i de cultures del món, Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Fabra i Coats: Centre d'art contemporani de Barcelona i La Virreina Centre de la imatge.

L’ajuda es pot gastar de la següent manera:

200 € per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals: entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.

100 € per a productes culturals en suport físic: llibres revistes, premsa o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.

100 € per a consum digital o en línia: subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals, compra d’audiollibres, compra de llibres digitals (eBooks), subscripció per a descàrrega d’arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

 Consulta tota la informació