Ban

ban

banBan Mobile

Nens i nenes de Barcelona

Us faig saber que:

Atès el bon comportament dels nens i nenes de Barcelona durant aquests mesos difícils d’emergència sanitària provocada per la covid-19.
Atès que els nens i nenes de Barcelona heu fet un esforç molt gran respectant les mesures decretades i sent responsables per aturar els contagis.

INFORMO els nens i nenes de la ciutat que podeu estar tranquils perquè el coronavirus no afectarà el repartiment de regals durant el Nadal. Com a alcaldessa de Barcelona, ACORDO establir com a serveis essencials les tasques del tió, el Pare Noel, Ses Majestats els Reis d’Orient, totes i tots els seus ajudants i la comitiva que els acompanya.

Per aquest motiu:

Demano que tots ells i elles puguin traspassar les fronteres i fer arribar a les nostres llars la il·lusió i la màgia del Nadal.
Autoritzo que tots ells i elles puguin saltar-se el confinament nocturn dins el terme municipal de Barcelona per complir amb la tradició anual.
Sol·licito que es traslladi aquest ban a les autoritats pertinents, perquè en tinguin coneixement i no els aturin.
Recordo als nens i nenes, i també als més grans, que heu de complir les mesures de prevenció necessàries per evitar la propagació del coronavirus, especialment la nit de Nadal i la nit de Reis. Aquest any no podem fer la Cavalcada per evitar les aglomeracions, però podreu seguir l’arribada dels Reis Mags a bord del pailebot Santa Eulàlia a través de RTVE Catalunya, TV3 i betevé.
No us oblideu d’anar a dormir d’hora i, si us desperteu i us trobeu amb algú carregat de regals, no us hi apropeu i mantingueu sempre la distància d’1,5 metres!

Bones festes i bon 2021!

Ada Colau Ballano

L’Alcaldessa de Barcelona

Nadal de 2020

ban

Comparteix aquest contingut