Nadal 2023

El Nadal del comerç

  • Carrer amb il·luminació nadalenca

Viu el Nadal al comerç!

Música, teatre, dansa, tallers infantils i molt més omplen els barris de Barcelona aquestes festes.

Consulta la programació

Aquestes festes, les associacions comercials de la ciutat, conjuntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, tornen a oferir un centenar d’activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir d’un Nadal de ciutat.

Un Nadal més, Barcelona s’omplirà d'un gran ventall d’activitats familiars interactives pensades per a tots els públics: música, teatre, dansa, humor, tallers infantils... Te les perdràs?

Enguany, als eixos comercials dels districtes, podràs divertir-te amb l'espectacle L'actitud, del pallasso Jaume Jové, i amb El meu amic Brutus, un muntatge de carrer de la companyia del Príncep Totilau. Alhora, et podràs capbussar en el món del comerç amb la instal·lació participativa La rebotiga, de Minimons, i veure les peripècies dels repartidors dEn-carrega'ts, de Germans Penedès, que aniran ben carregats recorrent els establiments dels eixos comercials.

Més enllà d'això, també podràs gaudir de la música i la dansa, amb les actuacions de Coreo-Karaoke, a càrrec del Col·lectiu En Dansa, i Cançons d'hivern, de Miranda Quartet. La fanfàrria d’Allways Drinking Marching Band farà ballar els eixos comercials.

Els titelles seran protagonistes amb la instal·lació Teatrets mecànics, de Peus de Porc, i el taller Tot s'hi bag, de Koala, et permetrà mostrar la teva destresa estampant bosses de tela amb motius nadalencs. El consum responsable també serà present al programa d'enguany amb el taller Orkestrònia, de la companyia La Cresta, amb una instal·lació única perquè les famílies descobreixin i experimentin amb dotze ginys sonors.

Enguany tornaràs a tenir totes les activitats ben a prop de casa. No t'ho perdis!

Viu el Nadal al comerç!

Música, teatre, dansa, tallers infantils i molt més omplen els barris de Barcelona aquestes festes.

Consulta la programació