El Nadal del comerç

  • Carrer amb il·luminació nadalenca

Activitats familiars

Aquestes festes, els districtes s’omplen d’activitats itinerants per a tots els públics: música, teatre, dansa, tallers infantils i molt més.

 

“Petites Coses”

The Sey Sisters actuaran al Festival de Nadal de la Plaça de Catalunya.

Quan:

23 i 30 de desembre

Horari:

20:00 hrs

Consulta la programació

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat, juntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, ofereixen un any més activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir d'un Nadal de ciutat.

 

El Nadal del comerç  et convida a gaudir d'un gran ventall d’activitats familiars interactives pensades per a tots els públics: música, teatre, dansa, contacontes, tallers infantils... Te les perdràs? Pots consultar-ne tota la programació, districte per districte, aquí.

Enguany, als eixos comercials dels districtes, podràs divertir-te amb l’activitat “Juguem per Nadal”, una col·lecció de jocs gegants per reforçar la importància del consum responsable, de reciclar i de cuidar el medi ambient. També podràs participar en l’“Hort de Nadal”, un taller familiar d’hort urbà per promoure l’alimentació sostenible, el comerç de proximitat i el consum responsable. Alhora, amb l’espectacle teatral Trobadors i comerciants, descobriràs a través de dos trobadors i els seus titelles un munt d’històries nadalenques de mons màgics i misteriosos. 

Més enllà d’aquestes propostes, enguany podràs riure de valent amb l’espectacle d’humor gestual i poesia Le Petit Théâtre Ambulant; aprendre a ballar les cançons nadalenques més emblemàtiques amb el taller “Un Nadal de cine”; deixar-te portar pel millor swing, jazz i dixie en directe, amb l’activitat “Fanfàrria de Nadal”, o meravellar-te amb les veus a cappella amb el concert Xmas Rocks.

Si t’agraden els llibres, la cuina i la dansa, l’espectacle Ballar amb un llibre de cuina t’encantarà. Els tres divertits personatges del Cirquet Confetti faran de les seves en l’espectacle A la fresca, i podràs aprendre perruqueria artística al ritme de la música amb el taller “Nadal despentinat”

Enguany la cançó de Nadal de Barcelona ha estat creada per la formació The Sey Sisters. És una peça dedicada a la ciutat i a les persones que hi viuen. Petites Coses està impregnada de Nadal, ciutat, barri, celebració, extraordinarietat, esperança i energia positiva. Us convidem a gaudir-la!

Tornaràs a tenir totes les activitats ben a prop de casa. Te les perdràs?

Activitats familiars

Aquestes festes, els districtes s’omplen d’activitats itinerants per a tots els públics: música, teatre, dansa, tallers infantils i molt més.

 

“Petites Coses”

The Sey Sisters actuaran al Festival de Nadal de la Plaça de Catalunya.

Quan:

23 i 30 de desembre

Horari:

20:00 hrs

Consulta la programació

La cançó de Nadal 2021

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur. En directe són emoció i energia en estat pur i, acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé, completen un apassionant cercle de bona energia i aire fresc que commou l’ànima i remou consciències.

  • “Petites Coses”

Comparteix aquest contingut