El Nadal del comerç

  • Carrer amb il·luminació nadalenca

Activitats familiars

Aquestes festes, els districtes s’omplen d’activitats itinerants per a tots els públics: música, teatre, dansa, tallers infantils i molt més.

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat, juntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, ofereixen un any més activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir d'un Nadal de ciutat.

El Nadal del comerç  et convida a gaudir d'un gran ventall dactivitats familiars interactives pensades per a tots els públics: música, teatre, dansa, contacontes, tallers infantils... Te les perdràs? Pots consultar-ne tota la programació, districte per districte, aquí.

Enguany, podràs gaudir dels espectacles de titelles La botigueta, de Tanaka Teatre, i Trobadors i comerciants, de La Guilla Teatre; de l'espectacle de circ A la fresca, amb el Cirquet Confetti, i de Les tres Maries van al mercat, amb El Gran Mogol; de la imaginació del contacontes Babou Cham amb el muntatge La llavor del foc, i de l'humor de JAM i el seu Le Petit Théâtre ambulant, entre d'altres.

També hi trobaràs concerts de jazz, swing i dixie en directe; un photocall per agrair els esforços del sector comercial de la ciutat durant la pandèmia; un espectacle taller de perruqueria artística; activitats per aprendre coreografies i moure l'esquelet; jocs de fusta; un taller per aprendre a cultivar un hort urbà...

Totes les activitats són itinerants i les tindràs ben a prop de casa teva. Te les perdràs?

Activitats familiars

Aquestes festes, els districtes s’omplen d’activitats itinerants per a tots els públics: música, teatre, dansa, tallers infantils i molt més.

Comparteix aquest contingut