El Nadal del comerç

  • Carrer amb il·luminació nadalenca

Viu el Nadal als eixos comercials

Música, teatre, dansa, tallers infantils i molt més omplen els eixos comercials dels districtes de Barcelona per aquestes festes.

Consulta la programació

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat, conjuntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, ofereixen un any més activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir d'un Nadal de ciutat.

 

Un Nadal més, Barcelona s'omplirà d'un gran ventall d’activitats familiars interactives pensades per a tots els públics: música, teatre, dansa, contacontes, tallers infantils... Te les perdràs? Consulta tota la programació, districte per districte.

Enguany, als eixos comercials dels districtes et podràs divertir amb l'espectacle itinerant Open Door, de Pere Hosta, que ressegueix els passos d'un personatge d'allò més excèntric, curiós, surrealista i divertit, però també amb Pigs, de la companyia Campiquipugui, amb tres porcs com a protagonistes. Alhora, et podràs capbussar al món dels musicals amb les actuacions de De Barcelona a Brodway, a càrrec del Cor Versàlia, i de la rumba, amb els concerts Rumba Km0, amb Micu. A més, la Raval Jazz Society et farà ballar amb Fanfàrria i Zigurat Band recorrerà els carrers amb Music on the road i un carro sonoritzat ple de personatges estrafolaris. Si t'agrada el circ, no et pots perdre l'espectacle Tri Circ, de la companyia Cirquet Confetti.

La literatura, els contes i la imaginació també ompliran els carrers, amb l'espectacle participatiu Botigues amb ànima, de la companyia Minimons. Si vols esmolar l'enginy, ho podràs fer amb els jocs de fusta que simulen una colla castellera, els Xics del Xurrac, creats per Tombs Creatius.  

Enguany tornaràs a tenir totes les activitats ben a prop de casa.

Viu el Nadal als eixos comercials

Música, teatre, dansa, tallers infantils i molt més omplen els eixos comercials dels districtes de Barcelona per aquestes festes.

Consulta la programació