Nadal 2023

Barcelona Festival de Nadal 2023

  • Imatge de l'espectacle The gramaphone all stars Big Band
  • Imatge de l'espectacle Nadal a Bord
  • Mazoni a la Pl Ctalunya
  • Animació Electrico28
  • Activitats del Festival de Nadal. La Màquina de la memòria

Música, arts de carrer i arts digitals

Lloc:

Plaça de Catalunya
Plaça de la Universitat

Dates:

del 16 al 29 de desembre

Durant catorze dies la plaça de Catalunya i la plaça de la Universitat han estat l’escenari d’una programació atractiva i extensa per a tot tipus de públics, ja siguin infants, joves, adults, ciutadania local o visitants d’arreu. Uns 300.000 visitants han gaudit de les 90 sessions d'espectacles i activats del Barcelona Festival de Nadal.

Les arts de carrer, la música, les instal·lacions o les arts digitals han donat forma al Barcelona Festival de Nadal a través de llenguatges universals diversos i accessibles per a tothom els matins, tardes i vespres d’entre el 16 i el 29 de desembre de 2023. I tot plegat, sota el fil conductor del Nadal de la ciutat i l’esclat de l’energia propi d’aquestes festes estimades.

El Barcelona Festival de Nadal vol ser un regal a la ciutat de Barcelona, una festa amb mirada cultural i cosmopolita, una finestra de les arts, la cultura i la creativitat fetes a la ciutat, un programa de promoció de ciutat i una autèntica celebració nadalenca.

Matins a la plaça de Catalunya: Nadal en família

Als matins, la plaça ha estat l’escenari de propostes familiars que han recorregut la literatura, la creació artística, l’aprenentatge i el joc, tot escoltant la música que han punxat unes DJ en directe. Han estat dues hores de propostes culturals participatives on el paper ha sigut protagonista i fil conductor.

A partir de les 13.00 hores, petits i grans han gaudit d’un concert familiar que ha posat el colofó final a la programació dels matins.

Tardes de música i arts de carrer

A partir de les 16.30 hores començava la programació de tardes, amb espectacles diaris d’arts de carrer i de música. La dansa, el circ, el funambulisme i fins i tot el parkour han estat presents durant les primeres hores de la tarda.

A continuació arribava el temps de la música, amb concerts d’artistes i formacions musicals que van posar en relleu el talent local.

Vespres

A les 20.00 hores arribava el gran format. Un espectacle de teatre, música i arts visuals va acomiadar cada dia el Barcelona Festival de Nadal de la millor manera possible.

Plaça de la Universitat, escenari d’arts digitals

Enguany, una instal·lació artística digital ha vestit la plaça de la Universitat per crear un espai d’interacció amb la ciutadania, un diàleg que s'ha traduit en un llenguatge audiovisual basat en llums, colors i sons.

Música, arts de carrer i arts digitals

Lloc:

Plaça de Catalunya
Plaça de la Universitat

Dates:

del 16 al 29 de desembre