Amanida de patata amb salmó fumat

  • Amanida de patata amb salmó fumat

Ingredients

  • 400 g de salmó fumat
  • 2 patates
  • 8 tomàquets vermells
  • oli d'oliva verge
  • canyella en pols
  • herbes provençals
  • 1 fulla de llorer
  • farigola
  • sal

Una amanida molt completa des del punt de vista nutricional i una bona opció per començar l’àpat de Nadal.

Elaboració:

Posa la patata pelada i tallada a làmines en una safata. Hi afegeixes un rajolí d'oli, la sal i la canyella. Tapa la safata amb paper d'alumini i ho deixes coure al forn durant 35-45 minuts a 160 graus.

Mentrestant, pela el tomàquet, li treus les llavors, el talles per la meitat i el poses en una altra safata. Hi afegeixes un altre rajolí d'oli, les herbes de Provença, el llorer, la farigola i la sal. Ho tapes amb paper d'alumini, i ho cous al forn durant 35-45 minuts a 160 graus.

Per emplatar-ho, col·loca els trossos de salmó i, a sobre, les làmines de patata. Cal que posis una mica de tomàquet i un trosset de salmó a sobre de cada làmina.

Ingredients

  • 400 g de salmó fumat
  • 2 patates
  • 8 tomàquets vermells
  • oli d'oliva verge
  • canyella en pols
  • herbes provençals
  • 1 fulla de llorer
  • farigola
  • sal

Comparteix aquest contingut