Api-rave a la sal, xips de salsifí, pastanaga confitada amb mel i romaní i suc de rostit vegà

Recepta sostenible

Ingredients

  • 1 api-rave
  • 2 kg de sal gruixuda (forn)
  • 4 clares d’ou
  • 1 salsifí
  • 150 ml d’oli per fregir
  • 400 g de pastanaga
  • 200 ml de fons fosc de verdures

Elaboració:

  • Bateu les clares d’ou, gairebé fins a punt de neu, i mescleu-les amb la sal gruixuda. En una safata de forn poseu-hi l’api-rave, cobriu-lo amb la mescla anterior i fornegeu-ho uns 30-40 minuts. Retireu-ho, trenqueu la coberta, peleu l’api-rave i reserveu-lo.
  • Peleu el salsifí, talleu-lo i fregiu-lo en oli d’oliva. Reserveu-lo en paper absorbent.
  • Netegeu les pastanagues. En una cassola, afegiu-hi una mica de mantega i salteu-hi les pastanagues. Afegiu-hi la mel, el romaní i una mica d’aigua, tapeu-ho i deixeu-ho coure. Retireu-ho del foc i reserveu-ho.
  • Feu un fons fosc amb els sobrants de les verdures i deixeu-lo reduir fins a obtenir una textura demi-glacé.

Al·lèrgens:

  • Ou

Ingredients

  • 1 api-rave
  • 2 kg de sal gruixuda (forn)
  • 4 clares d’ou
  • 1 salsifí
  • 150 ml d’oli per fregir
  • 400 g de pastanaga
  • 200 ml de fons fosc de verdures

Comparteix aquest contingut