Cabrit al forn

  • Cabrit al forn

Ingredients

  • 1 kg de cabrit
  • 1 copa de xerès o de vi ranci
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de canyella

Una proposta fàcil i que en treu tot el partit, reduint-ne els greixos i potenciant-ne el gust.

Elaboració:

El dia abans, talla el cabrit a trossos un xic grossos i posa'ls en un atuell profund, amb el vi, el suc de llimona i la canyella. Una hora abans de servir-lo, el poses en una cassola amb llard, el sales, el tapes amb un paper d'estrassa i el fiques al forn, a temperatura alta.

Ha de quedar ros per fora i una mica cru de dintre.

Es pot acompanyar amb pèsols bullits i amb la mateixa salsa del rostit a part en la salsera.

Ingredients

  • 1 kg de cabrit
  • 1 copa de xerès o de vi ranci
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de canyella

Comparteix aquest contingut