Caneló de remolatxa amb mató i nous amb textures de remolatxa

Recepta sostenible

Ingredients

  • 300 g de remolatxa fresca
  • 60 g de formatge tipus mató
  • 40 g de iogurt grec
  • 40 g de nous
  • 200 ml d’aigua
  • El suc de ½ llimona
  • 20 ml d’oli d’oliva
  • Brots de remolatxa

Elaboració:

  • Primer, netegeu bé les remolatxes.
  • Salpebreu i unteu amb oli una de les remolatxes, embolcalleu-la amb paper d’alumini i coeu-la al forn durant 30-35 minuts a 180 ºC. Un cop cuita, en talleu alguns daus, i reserveu, tritureu i texturitzeu la resta amb 10 mil·lilitres d’oli d’oliva.
  • Amb l’altra remolatxa feu xips amb una mandolina. Escaldeu les xips més grans amb una mescla d’aigua, sal, llimona i pebre, i reserveu-les per fer el caneló. La resta, les podeu fregir o assecar al forn.
  • Per al farcit del caneló, mescleu el mató, el iogurt, les nous picades i salpebreu-ho. Poseu el farcit en una mànega de pastisseria.
  • Feu els canelons amb les xips de remolatxa escaldades i el farcit. Emplateu-los amb els daus de remolatxa, les xips, la crema i els brots de remolatxa.

Al·lèrgens

  • Lactosa
  • Fruits de clofolla

Ingredients

  • 300 g de remolatxa fresca
  • 60 g de formatge tipus mató
  • 40 g de iogurt grec
  • 40 g de nous
  • 200 ml d’aigua
  • El suc de ½ llimona
  • 20 ml d’oli d’oliva
  • Brots de remolatxa

Comparteix aquest contingut