Canelons de carbassó i llagostins

  • Canelons de carbassó i llagostins

Ingredients

  • 1 kg de cues de llagostí
  • 1 kg de carbassons
  • 35 làmines de pasta de canelons

Si vols innovar, prova de fer aquesta varietat original dels típics canelons de Nadal.

Elaboració:

Bull els carbassons, sense pelar, en poca aigua amb sal, escorra'ls bé i reserva l'aigua en què s'han bullit. Pela els llagostins i sofregeix-los amb una mica d'oli. Quan estiguin daurats, afegeix-hi els carbassons escorreguts i sofregeix-ho tot uns minuts. Després, passa el sofregit per la batedora i tritura'l de manera que es notin els trossets de llagostí.

Farceix els canelons amb aquesta pasta.

Bull en l'aigua dels carbassons les pells dels llagostins perquè agafi el gust del peix, i afegeix mig got d'aquest suc a la salsa beixamel.

Beixamel:

Consulta-la a la recepta dels canelons o que cadascú la faci al seu estil.

Ingredients

  • 1 kg de cues de llagostí
  • 1 kg de carbassons
  • 35 làmines de pasta de canelons

Comparteix aquest contingut