"Carrot cake" amb mató cremós

Recepta sostenible

Ingredients

"Carrot cake"

  • 300 g de farina integral
  • 270 g de sucre morè
  • 4 g de sal
  • 15 g de canyella
  • 1 pela de taronja ratllada
  • 5 g d’essència de vainilla
  • 5 g de bicarbonat sòdic
  • 18 g d’impulsor
  • 300 g de pastanaga
  • 200 g d’aigua
  • 180 g d’oli de gira-sol
  • 130 g de nous de Lleida
  • 200 g de nata 35% MG 

Mató cremós

  • 10 g de mel de taronger sense pasteuritzar
  • 20 g de nata 35% MG
  • 100 g de mató ecològic

Elaboració:

"Carrot cake":

  • Tritureu les pastanagues i les nous. Afegiu-hi la resta d’ingredients, barregeu-ho bé i torneu-ho a triturar.
  • Coeu el pastís al forn a 180 ºC, 30 minuts aproximadament (dependrà de la mida del motlle).
  • Traieu el pastís del forn i deixeu-lo refredar abans de tallar-lo a porcions.

Mató cremós:

  • Barregeu la mel amb la nata.
  • Incorporeu-hi el mató i barregeu-ho fins que us quedi una textura cremosa.

Ingredients

"Carrot cake"

  • 300 g de farina integral
  • 270 g de sucre morè
  • 4 g de sal
  • 15 g de canyella
  • 1 pela de taronja ratllada
  • 5 g d’essència de vainilla
  • 5 g de bicarbonat sòdic
  • 18 g d’impulsor
  • 300 g de pastanaga
  • 200 g d’aigua
  • 180 g d’oli de gira-sol
  • 130 g de nous de Lleida
  • 200 g de nata 35% MG 

Mató cremós

  • 10 g de mel de taronger sense pasteuritzar
  • 20 g de nata 35% MG
  • 100 g de mató ecològic

Comparteix aquest contingut