Coca de formatge de cabra amb chutney de pera

Ingredients

  • 1 ceba petita
  • 1 poma pelada i sense cor
  • 1 pera pelada i sense cor
  • Panses o nabius (cranberries) secs
  • Pell de taronja ratllada
  • Vinagre de poma
  • 4 cullerades de sucre morè
  • Gingebre, canyella i altres espècies que us agradin
  • Formatge de cabra cremós de pell florida
  • Pa de coca
  • Brots aromàtics o herbes

Si t’agrada la combinació de dolç i salat, prova de fer aquest plat. Es recomana servir-lo amb uns brots aromàtics per refrescar i un rajolí d'oli.

Elaboració:

Talla la ceba, la poma i la pera a dauets. Posa-ho a coure tot junt a foc fluix juntament amb les panses o els nabius, la canyella, el gingebre, el sucre, el vinagre i un pessic de sal. Espera fins que s'evapori el líquid i agafi la consistència d'una confitura.

Obre el pa de coca per la meitat i torra'l.

Posa una cullerada del chutney a cada torrada i una rodanxa de formatge a sobre.

Dóna-hi un cop de forn i acaba la preparació amb un toc de pebre. Serveix el plat amb uns brots aromàtics per refrescar i un filet d'oli.

Recepta cedida per l'Espai Cuina'm del Mercat de la Vall d'Hebron.

Ingredients

  • 1 ceba petita
  • 1 poma pelada i sense cor
  • 1 pera pelada i sense cor
  • Panses o nabius (cranberries) secs
  • Pell de taronja ratllada
  • Vinagre de poma
  • 4 cullerades de sucre morè
  • Gingebre, canyella i altres espècies que us agradin
  • Formatge de cabra cremós de pell florida
  • Pa de coca
  • Brots aromàtics o herbes

Comparteix aquest contingut