Farcells de bolets

  • Farcells de bolets

Ingredients

  • 1 ceba petita
  • 250 g de xampinyons
  • Pols de cep
  • 250 g de mascarpone
  • Pasta brick

Un aperitiu original, fàcil de preparar i amb una presentació molt atractiva.

Elaboració:

Talla la ceba ben petita i sofregeix-la (amb paciència) fins que sigui rossa. Si veus que et queda seca hi pots afegir culleradetes d'aigua quan calgui.

Afegeix-hi els xampinyons picats gruixuts. Cou-los fins que es beguin tot el líquid, salpebra i empolsa la barreja amb pols de cep. Deixa refredar. Fes una pasta amb els bolets i el mascarpone i fes farcells amb les fulles de brick.

Lliga'ls amb una tireta de porro escaldada perquè no s'obrin. Enforna els farcells a 180 °C fins que la pasta sigui cruixent.

Recepta cedida per l'Espai Cuina'm del Mercat de la Vall d'Hebron.

Ingredients

  • 1 ceba petita
  • 250 g de xampinyons
  • Pols de cep
  • 250 g de mascarpone
  • Pasta brick

Comparteix aquest contingut