Fregitel·la de peix de costa amb pa amb tomàquet

Recepta sostenible

Ingredients

  • 600 g de peix de rebuig de roca
  • 100 g de farina de cigró
  • 0,6 l d’oli de fregir alt oleic
  • 400 g de pa de pagès
  • 4 tomàquets de penjar
  • 1 grans d’all
  • 4 cl d’oli d’oliva verge

Elaboració:

  • Netegeu i escorreu bé el peix, saleu-lo una mica i enfarineu-lo amb la farina de cigró.
  • Escalfeu oli en una cassola i, quan arribi als 180 ºC, aneu-hi posant el peix i fregiu-lo fins que quedi daurat. Retireu-lo del foc i eixugueu-lo amb paper absorbent.
  • Talleu el pa a llesques, torreu-les torrem fregueu-les amb un gra d’all. Suqueu bé el pa amb el tomàquet de penjar i afegiu-hi un bon raig d’oli d’oliva verge d’oliva arbequina.

Ingredients

  • 600 g de peix de rebuig de roca
  • 100 g de farina de cigró
  • 0,6 l d’oli de fregir alt oleic
  • 400 g de pa de pagès
  • 4 tomàquets de penjar
  • 1 grans d’all
  • 4 cl d’oli d’oliva verge

Comparteix aquest contingut