Logo Ajuntament de Barcelona

Selecciona idioma

  • Català
  • Castellano
  • English

Altres webs de l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament
Contacte
Tràmits
Treballa a l'Ajuntament
Noticies
Agenda
Mapa
Com s'hi va
Vés al contingut
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.

Nadal

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  • Inici
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Gírgola, coliflor i avellanes

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Diapositiva 1 de 1
Recepta sostenible

Ingredients

Per a l'escuma de coliflor:

Primera preparació

  • 250 g. de coliflor
  • 250 g. de patata mona lisa
  • 50 g. d’ aigua de cocció
  • 70 g. de porro
  • 50 g. d’ oli d’oliva
  • 250 g. de nata

Segona preparació

  • 60 g. de clara per cada 300 g. de la primera preparació

Acabat

  • 90 g. de gírgola (el més sencera possible)
  • 5 rodanxes de colrave
  • mantega noissette
  • reducció de vinagre
  • 2 u. d’avellanes ratllades (ratllador gruixut)
  • escuma de coliflor
BCN FESTES!

Recepta de Berbena (Barcelona) by Carles Pérez de Rozas

Elaboració:

Primera preparació

  • Cuina la coliflor i la patata amb aigua 25 minuts. Reserva a la seva pròpia aigua de cocció.
  • Confita el porro amb l'oli d'oliva sense deixar que agafi color.
  • Tritura la preparació de la coliflor i la del porro amb la nata.
  • Rectifica amb sal i pebre blanc. Reserva-ho un cop llest.

Segona preparació

  • Bat 60 g. de clara per cada 300 g. de preparació de coliflor.
  • Barreja suaument amb una espàtula la clara i la preparació perquè no baixi l'emulsió.
  • Afegeix la barreja en un sifó i omple’l amb 2 càrregues de CO2.
  • Reserva-ho a la nevera. Utilitza-ho en un màxim de 4 dies.

Preparació final

  • Rosteix la gírgola a la robata o cou-la al forn a 200 ºC durant 7 minuts.
  • Emplata la gírgola i disposa l'escuma calenta de manera irregular per sobre i els costats.
  • Col·loca les làmines de colrave entre la gírgola i l'escuma.
  • Amaneix-ho amb mantega noissette fosa i reducció de vinagre.
  • Acaba ratllant les avellanes per sobre dels ingredients.

Ingredients

Per a l'escuma de coliflor:

Primera preparació

  • 250 g. de coliflor
  • 250 g. de patata mona lisa
  • 50 g. d’ aigua de cocció
  • 70 g. de porro
  • 50 g. d’ oli d’oliva
  • 250 g. de nata

Segona preparació

  • 60 g. de clara per cada 300 g. de la primera preparació

Acabat

  • 90 g. de gírgola (el més sencera possible)
  • 5 rodanxes de colrave
  • mantega noissette
  • reducció de vinagre
  • 2 u. d’avellanes ratllades (ratllador gruixut)
  • escuma de coliflor
BCN FESTES!

Un sistema alimentari sostenible crea prosperitat, promou la justícia social, preserva i regenera els recursos naturals i els ecosistemes i salvaguarda la capacitat de les generacions futures d’alimentar-se de manera sostenible. L’alimentació sostenible és bona per a les persones, bona per als territoris i bona per al planeta.

1
  • Seccions principals

    • Activitats
    • Festival de Nadal
    • Llums
    • Nadal als districtes
    • Reis
  • Contacte

    Formulari de contacte

  • Butlletins

    • Les novetats, directament a la vostra bústia de correu

    • Subscriu-t’hi
  • Segueix-nos a:

    • Altres
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Accessibilitat
  • Avís Legal