Mousse de torró de Xixona amb neules i xocolata

  • Mousse de torró de Xixona amb neules i xocolata

Ingredients

  • 1 paquet de torró de Xixona
  • 1 paquet de neules
  • 1 rajola de xocolata fondant (amb 70% de cacau)
  • 200 g de nata muntada
  • 50 cl de nata líquida

Una mousse suau, esponjosa i molt airejada, amb un potent gust de torró que combina a la perfecció amb la xocolata.

Elaboració:

Desfés el torró amb la nata líquida a foc molt lent. Un cop desfet i fred, afegeix-hi la nata muntada i deixa-ho reposar a la nevera perquè agafi consistència.

D'altra banda, desfés la xocolata al bany maria. Per acabar, farceix les neules amb la mousse de Xixona i presenta-les al plat amb una mica de xocolata desfeta per sobre.

Ingredients

  • 1 paquet de torró de Xixona
  • 1 paquet de neules
  • 1 rajola de xocolata fondant (amb 70% de cacau)
  • 200 g de nata muntada
  • 50 cl de nata líquida

Comparteix aquest contingut