Orada al forn amb les seves guarnicions

  • Orada al forn amb les seves guarnicions

Ingredients

  • 1 orada de 600 g
  • 3 patates
  • 4 tomàquets
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d'alls
  • Vi blanc
  • Brou de peix
  • Julivert
  • Oli d'oliva

Una opció de peix deliciosa, de preparació senzilla i presentació molt atractiva.

Elaboració:

Neteja totes les verdures i les confites molt lentament amb oli d'oliva. Un cop estiguin confitades, les deixes escórrer en paper absorbent. Neteja l'orada i la fas a filets i amb les espines fes un brou.

Un cop tinguis el brou, posa la ceba amb les patates en una cassoleta i ho fas coure 5 minuts amb una cullerada d'aquest brou. Tot seguit hi afegeixes el filet d'orada amb sal i pebre, i una mica més de brou. Ho tapes i ho deixes coure fins que el peix estigui cuit.

Aleshores hi afegeixes el tomàquet i el julivert picat i ho deixes reposar 5 minuts abans d'emplatar.

Ingredients

  • 1 orada de 600 g
  • 3 patates
  • 4 tomàquets
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d'alls
  • Vi blanc
  • Brou de peix
  • Julivert
  • Oli d'oliva

Comparteix aquest contingut