Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
Vés al contingut

Nadal 2024

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Paté casolà

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Slide 1 of 1

Ingredients

  • 200 g de pit de pollastre o gall dindi
  • 100 g de pernil salat
  • 75 g de mantega
  • Una mica de canyella en pols
  • Unes fulles d'estragó
  • Julivert
  • 1 sobre de gelatina
  • 150 g de cansalada a talls fins
  • ½ taronja
  • 4 cullerades de gelea de grosella

Amb una mica de paciència pots preparar aquest paté casolà amb què delectaràs els comensals.

Elaboració:

Pica la carn i el pernil fins que et quedi una massa ben fina i fes el mateix amb les fulles d'estragó.

En un bol fondo posa la carn picada, la canyella i sal i pebre, i barreja-ho bé. Unta amb mantega el fons d'una terrina ovalada de fang amb tapadora i posa-hi les llenques de cansalada. Després posa-hi una capa de carn i una de fulles d'estragó, una nova capa de carn i una altra d'estragó i acaba amb una capa de carn.

Tapa la terrina i fes-la coure al bany maria, al forn, durant una hora. Un cop hagi passat aquest temps, decora la superfície del paté amb unes rodelles de taronja i aboca-hi per sobre la gelatina, que hauràs dissolt amb aigua. Posa la terrina a la nevera durant quatre hores.

Es pots servir amb una salsa calenta feta amb la gelea de grosella i una cullerada d'aigua.

Ingredients

  • 200 g de pit de pollastre o gall dindi
  • 100 g de pernil salat
  • 75 g de mantega
  • Una mica de canyella en pols
  • Unes fulles d'estragó
  • Julivert
  • 1 sobre de gelatina
  • 150 g de cansalada a talls fins
  • ½ taronja
  • 4 cullerades de gelea de grosella

Comparteix aquest contingut

  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Copiar enllaç
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Contacte
  • Accessibilitat
  • Avís Legal