Paté casolà

  • Paté casolà

Ingredients

  • 200 g de pit de pollastre o gall dindi
  • 100 g de pernil salat
  • 75 g de mantega
  • Una mica de canyella en pols
  • Unes fulles d'estragó
  • Julivert
  • 1 sobre de gelatina
  • 150 g de cansalada a talls fins
  • ½ taronja
  • 4 cullerades de gelea de grosella

Amb una mica de paciència pots preparar aquest paté casolà amb què delectaràs els comensals.

Elaboració:

Pica la carn i el pernil fins que et quedi una massa ben fina i fes el mateix amb les fulles d'estragó.

En un bol fondo posa la carn picada, la canyella i sal i pebre, i barreja-ho bé. Unta amb mantega el fons d'una terrina ovalada de fang amb tapadora i posa-hi les llenques de cansalada. Després posa-hi una capa de carn i una de fulles d'estragó, una nova capa de carn i una altra d'estragó i acaba amb una capa de carn.

Tapa la terrina i fes-la coure al bany maria, al forn, durant una hora. Un cop hagi passat aquest temps, decora la superfície del paté amb unes rodelles de taronja i aboca-hi per sobre la gelatina, que hauràs dissolt amb aigua. Posa la terrina a la nevera durant quatre hores.

Es pots servir amb una salsa calenta feta amb la gelea de grosella i una cullerada d'aigua.

Ingredients

  • 200 g de pit de pollastre o gall dindi
  • 100 g de pernil salat
  • 75 g de mantega
  • Una mica de canyella en pols
  • Unes fulles d'estragó
  • Julivert
  • 1 sobre de gelatina
  • 150 g de cansalada a talls fins
  • ½ taronja
  • 4 cullerades de gelea de grosella

Comparteix aquest contingut