Logo Ajuntament de Barcelona

Selecciona idioma

  • Català
  • Castellano
  • English

Altres webs de l'Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament
Contacte
Tràmits
Treballa a l'Ajuntament
Noticies
Agenda
Mapa
Com s'hi va
Vés al contingut
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.

Nadal

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  • Inici
  • Activitats
  • Festival de Nadal
  • Llums
  • Nadal als districtes
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Comerços i mercats
  • Llibres
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Paté casolà

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Diapositiva 1 de 1

Ingredients

  • 200 g de pit de pollastre o gall dindi
  • 100 g de pernil salat
  • 75 g de mantega
  • Una mica de canyella en pols
  • Unes fulles d'estragó
  • Julivert
  • 1 sobre de gelatina
  • 150 g de cansalada a talls fins
  • ½ taronja
  • 4 cullerades de gelea de grosella
BCN FESTES!

Amb una mica de paciència pots preparar aquest paté casolà amb què delectaràs els comensals.

Elaboració:

Pica la carn i el pernil fins que et quedi una massa ben fina i fes el mateix amb les fulles d'estragó.

En un bol fondo posa la carn picada, la canyella i sal i pebre, i barreja-ho bé. Unta amb mantega el fons d'una terrina ovalada de fang amb tapadora i posa-hi les llenques de cansalada. Després posa-hi una capa de carn i una de fulles d'estragó, una nova capa de carn i una altra d'estragó i acaba amb una capa de carn.

Tapa la terrina i fes-la coure al bany maria, al forn, durant una hora. Un cop hagi passat aquest temps, decora la superfície del paté amb unes rodelles de taronja i aboca-hi per sobre la gelatina, que hauràs dissolt amb aigua. Posa la terrina a la nevera durant quatre hores.

Es pots servir amb una salsa calenta feta amb la gelea de grosella i una cullerada d'aigua.

Ingredients

  • 200 g de pit de pollastre o gall dindi
  • 100 g de pernil salat
  • 75 g de mantega
  • Una mica de canyella en pols
  • Unes fulles d'estragó
  • Julivert
  • 1 sobre de gelatina
  • 150 g de cansalada a talls fins
  • ½ taronja
  • 4 cullerades de gelea de grosella
BCN FESTES!
  • Seccions principals

    • Activitats
    • Festival de Nadal
    • Llums
    • Nadal als districtes
    • Reis
  • Contacte

    Formulari de contacte

  • Butlletins

    • Les novetats, directament a la vostra bústia de correu

    • Subscriu-t’hi
  • Segueix-nos a:

    • Altres
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Accessibilitat
  • Avís Legal