Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
Vés al contingut

Nadal 2024

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Peix al forn

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Slide 1 of 1

Ingredients

  • Peix sencer (lluç, llobarro, orada, besuc...)
  • Ceba
  • Patates
  • Tomàquets
  • Vi blanc
  • Pebre negre molt
  • Sal
  • Oli d'oliva verge

Fàcil de preparar, aquest peix al forn et farà triomfar a taula. Una bona alternativa a la carn.

Elaboració:

En una plata de forn amb oli calent hi poses primer la ceba, tallada a la juliana, i quan estigui una mica cuita, les patates, tallades a rodanxes primes i, finalment, els tomàquets tallats a quarts.

Ho salpebres, hi tires el vi i l'enfornes per fer-ne la reducció. Quan les patates comencin a estar toves hi afegeixes el peix, escatat i salpebrat. El col·loques sobre les verdures i l'enfornes. Cal anar-lo regant de tant en tant amb el suc fins que sigui cuit. A l'hora de servir-lo, el fas a talls d'aproximadament uns 400 g per persona.

Aquesta proposta porta una base de verdures –a la qual n'hi pots afegir d'altres, com ara pebrots, alls, fonoll, etc.- però si el vols fer sol, només amanit amb oli, et quedarà igual de gustós.

Ingredients

  • Peix sencer (lluç, llobarro, orada, besuc...)
  • Ceba
  • Patates
  • Tomàquets
  • Vi blanc
  • Pebre negre molt
  • Sal
  • Oli d'oliva verge

Comparteix aquest contingut

  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Copiar enllaç
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Contacte
  • Accessibilitat
  • Avís Legal