Rap saltat amb pasta fresca i salsa de taronja

  • Rap saltat amb pasta fresca i salsa de taronja

Ingredients

  • 800 g de rap en 4 talls
  • 8 taronges
  • 400 g de pasta fresca
  • Crema de llet

El rap és un peix molt agraït que al plat accepta tota mena d'acompanyaments. Prova aquesta atrevida recepta!

Elaboració:

En primer lloc, treu les espines del rap, que pots aprofitar per fer un brou.

Després, fes un suc amb les taronges i el poses al foc fins que quedi reduït a la meitat. Un cop reduït, li afegeixes una mica de crema de llet fins que et quedi de la consistència adequada.

Fes bullir la pasta amb aigua, sal i oli d'oliva, i un cop cuita la saltes breument a foc ràpid per destacar-ne el gust.

El rap només l'has de saltar amb una mica d'oli. Millor si queda cruet.

Ara només queda emplatar-ho: Primerament la pasta, uns grills de taronja crua, el rap i, finalment, la salsa per sobre.

Ingredients

  • 800 g de rap en 4 talls
  • 8 taronges
  • 400 g de pasta fresca
  • Crema de llet

Comparteix aquest contingut